Flux Servicii Web Alex

Flux Cojocaru Petru

Flux Absolut Web

Parteneri de back link web

Google spune că backlink-urile sunt unul dintre cei mai buni trei factori

Aceste strategii de backilnk vă vor ajuta să vă asigurați că legăturile pe care le construiți sunt de cea mai înaltă calitate posibilă:

1. Evitați să construiți legături fără discernământ.

Această primă strategie este mai mult despre ceea ce nu ar trebui să faci.

Nou-veniții sunt adesea tentați să construiască cât mai multe legături posibil, fără să se gândească prea mult la tipurile de legături pe care le construiesc sau la modul în care le construiesc.

Înainte de a începe chiar să construiți linkuri, asigurați-vă că aveți o viziune clară .

  • Ce încerci să realizezi?
  • Ce link-uri te vor ajuta cel mai mult?

Este mult mai bine să construiești un număr mic de link-uri extrem de utile decât un număr mare de link-uri care te-ar putea răni pe termen lung.

2. Încorporați-vă linkurile în conținut bun.

Legături bune există în context.

O adresă URL lungă existentă în sine într-un comentariu pe forum nu va primi o atenție pozitivă; nu este utilă, valoroasă sau chiar naturală.

Dar un link încorporat ca citare către o pagină de resurse sau un articol scris solid este o poveste diferită.

Atunci când construiești linkuri, prima ta prioritate ar trebui să fie conținutul care adăpostește linkul tău și contextul care justifică existența acestuia.

Fără conținut bun ca coloană vertebrală, strategia ta de construire a linkurilor nu va ajunge departe.

3. Preferați site-urile cu DA ridicat față de site-urile cu DA scăzut.

Google judecă nu doar numărul de domenii care leagă site-ul dvs., ci și calitatea acelor domenii care leagă.

Autoritatea de domeniu (DA) este o măsură relativă a fiabilității unui site dat.

Cu cât DA al unui domeniu este mai mare, cu atât legăturile sale vor trece mai multă autoritate.

În consecință, obținerea unui link pe un site cu DA ridicat este mai bine decât un link comparabil pe un site cu DA scăzut.

Ca un bonus suplimentar, site-urile cu DA înaltă tind să obțină mai mult trafic pe cont propriu, ceea ce înseamnă că vor avea o probabilitate mai mare de a trece traficul de recomandare către dvs.

4. Preferați noile domenii față de domeniile deja conectate.

Linkurile trec autoritate de la un site la altul, dar există randamente în scădere pentru linkurile de pe același domeniu .

Cu alte cuvinte, primul link pe care îl construiți pe un site web de 78 DA va trece o autoritate semnificativă site-ului dvs., dar al doilea link pe care îl construiți acolo va trece mult, mult mai puțin.

Ca regulă generală, obținerea unui link pe un domeniu nou este o utilizare mai bună a timpului dvs., chiar dacă DA este puțin mai scăzută.

În acest exemplu, un link pe un nou site 55 DA va fi superior unui al doilea link pe site-ul 78 DA.

Desigur, asta nu este scris în piatră; chiar dacă nu obțineți atât de multă autoritate, noile link-uri pe domenii deja conectate vor crește vizibilitatea mărcii dvs. și vă pot redirecționa trafic de recomandare suplimentar.

5. Link către o pagină de înaltă calitate pe site.

Din punct de vedere tehnic, puteți lega orice pagină a site-ului dvs., dar este o strategie bună să faceți un link către cele mai bine scrise articole de blog sau către cele mai valoroase pagini de conținut ale site-ului dvs.

Acest lucru este util din câteva motive. În primul rând, întărește valoarea linkului dvs., ceea ce înseamnă că este mai probabil să fie acceptat de editori și să facă clic de către cititori.

În al doilea rând, transmite autoritatea de pagină specifică paginii (PA) acestei pagini, crescând potențialul său de clasare în mod disproporționat față de celelalte pagini ale site-ului dvs.

În al treilea rând, vizitatorii din traficul de recomandare pe care îl câștigați își vor forma o impresie mult mai favorabilă asupra mărcii dvs. atunci când vor vedea acest material de calitate (și este posibil să aveți șanse mai mari să-i convertiți ).